w+o advocaten biedt sinds 2019 toegankelijke topkwaliteit gecombineerd met een persoonlijke en resultaatgerichte benadering.

w+o advocaten biedt sinds 2019 toegankelijke topkwaliteit gecombineerd met een persoonlijke en resultaatgerichte benadering.

Ons team heeft jarenlang nauw samengewerkt bij toonaangevende advocatenkantoren, waaronder Linklaters LLP.

Onze adviesstijl is effectief en efficiënt en is er altijd op gericht om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Onze oprechte interesse in uw onderneming en sector maakt ons een betrouwbare sparring partner. Door onze ervaring en juridische behendigheid fungeren wij als kompas in complexe juridische aangelegenheden. Wij adviseren een breed spectrum aan cliënten in allerlei soorten zaken, ongeacht omvang of complexiteit. Wij werken in kleine teams en blijven daardoor nauw betrokken bij het gehele proces.

Indien het nodig is om andere specialisten in te schakelen, dan maken wij graag gebruik van ons uitgebreide netwerk van deskundige adviseurs waaronder fiscalisten, notarissen en andere experts (zowel in binnen- als buitenland). Hierdoor bent u altijd verzekerd van een naadloze dienstverlening.

Wij houden koers

w+o is een kompas waarmee u navigeert door complexe juridische aangelegenheden.

w+o verwijst naar de namen van onze oprichters, Wals en Oosterom, maar staat ook voor west en oost. Onze aanwezigheid in zowel Amsterdam als Meppel maakt dat we altijd in de buurt van onze cliënten zijn. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring met grensoverschrijdende transacties en advisering.

Amsterdam

Wij beschikken over flexibele kantoorruimte in Amsterdam, en werken indien nodig ook graag bij onze cliënten op kantoor. Op deze manier zijn wij altijd in de buurt.

Meppel

Wij houden kantoor in een monumentale molen gelegen aan de gracht in het historische centrum van Meppel, op slechts 15 minuten reisafstand van Zwolle en 1.15 uur van Amsterdam.

Onze molen

De molen

In december 2019 hebben we ons gevestigd in een monumentale 19e eeuwse molen in het historische centrum van Meppel. De molen is uitgerust met kantoor- en spreekruimtes en biedt een unieke plek om te werken en relaties te ontvangen.

We delen de molen met een stichting die de molen onderhoudt en voornemens is om op termijn in de bovenste verdiepingen van de molen mosterd te maken gebruik makend van de kracht van de wind.